Kitsui Jenama Suplemen Kesihatan Diyakini Ramai Dan Berkesan

Kitsui Jenama Suplemen Kesihatan Diyakini Ramai Dan Berkesan

Kitsui Jenama Suplemen Kesihatan diyakini ramai akan keberkesanannya. Ia merupakan satu jenama suplemen kesihatan yang dipercayai dan telah popular di Malaysia sejak lebih 20 tahun lalu.

Kalau sebut jenama Kitsui, ia bukan lagi asing bagi kita semua kan? Malah, produk-produknya seperti Kitsui Collagen White 6000mg + L-Glutamine, Kitsui Meal Replacement Plus dan Kitsui Belloss Fiber cukup popular dan ramai mengakui hasilnya yang positif pada pengguna.

Kitsui Jenama Suplemen Kesihatan Utamakan Kualiti

Kitsui Jenama Suplemen Kesihatan Diyakini Ramai Dan Berkesan

Secara umum, jenama Kitsui ini mengutamakan kawalan kualiti dan mematuhi piawaian industri seperti ISO, HACCP dan GMP untuk memastikan produk jenama ini memenuhi piawaian kualiti tertinggi.

Produk Kitsui diperbuat daripada bahan-bahan yang berasaskan tumbuhan, menjadikannya selamat dimakan dan sesuai untuk mereka yang mempunyai sekatan diet tertentu seperti golongan vegetarian dan vegan.

Miliki Sijil Halal Dan Boleh Guna Tanpa Was-Was

Kitsui Jenama Suplemen Kesihatan Diyakini Ramai Dan Berkesan

Bagi para pengguna yang beragama Islam, tentu sekali soal halal adalah perkara yang paling utama. Jangan risau, jenama ini telah disahkan Halal, untuk memastikan pengguna muslim boleh menggunakan produk ini dengan yakin tanpa was-was.

Selain itu, banyak testimoni positif telah diterima daripada para pelanggan yang berpuas hati dan ini turut membuktikan keberkesanan produk Kitsui dalam mencapai hasil yang diinginkan seperti peningkatan tenaga, penghadaman yang lebih baik dan kesihatan keseluruhan yang lebih baik.

Anugerah-Anugerah Diterima

Kitsui Jenama Suplemen Kesihatan Diyakini Ramai Dan Berkesan

Salah satu bukti sesebuah jernama itu berkualiti tinggi dan diakui ramai akan keberkesanannya, adalah dengan anugerah-anugerah dan pengiktirafan yang diterima.

Kitsui telah menerima pelbagai anugerah untuk produk berkualiti, termasuk Brand Laureate, Anugerah Asia Halal, Jenama Terbaik Watson dan Jenama Superhealth.

Secara tak langsung, anugerah-anugerah yang dimiliki telah menjadi satu komitmen bagi Kitsui untuk menyediakan suplemen tambahan kesihatan yang diyakini selamat, berkesan dan berkualiti tinggi untuk para pengguna mereka.

Selain itu, pengiktirafan yang diterima menerusi anugerah-anugerah ini juga menunjukkan kepercayaan dan sokongan yang diperoleh Kitsui daripada para pelanggan dan pakar industri.

Dedikasi Kitsui dalam soal kualiti dan kecemerlangan telah menjadikan jenama ini memiliki reputasi tinggi dan disegani dalam industri suplemen kesihatan.

Kitsui Belloss Fiber

Kitsui Jenama Suplemen Kesihatan Diyakini Ramai Dan Berkesan

Salah satu produk Kitsui yang palinh mendapat perhatian ramai ialah Kitsui Belloss Fiber.

Antara kebaikan produk ini adalah membantu mengatasi masalah sembelit dan ia sudah terbukti berkesan seawal tiga hari. Bagi yang mengalami masalah sembelit, pasti dapat membayangkan betapa tidak selesanya apabila tak dapat ‘membuang’ dengan sempurna. Rasa perut serba tak kena. Bahkan perut pun akan nampak buncit saja.

Dengan Gabungan 9 jenis buah-Buahan yang diperkaya dengan vitamin dan minera,l KITSUI BELLOSS FIBER dapat bantu membersihkan semua toksin yang berkumpul di dalam usus kita, seperti minyak minyak toksin daripada makanan seharian yang kita makan.

Kandungan formulasi bahan-bahan ini juga dapat membantu menggelakkan masalah perut bucit dan kegemukan.

Tapi tahukah anda apa penyebab masalah sembelit?

Kitsui Jenama Suplemen Kesihatan Diyakini Ramai Dan Berkesan

Antara penyebab masalah sembelit ialah:

1. Kurang makan sayur-sayuran dan buah buahan.
2. Pemakanan yang tidak seimbang.
3. Kesan daripada stress dan tekanan harian.

Bagi yang mengalami masalah sembelit, sangat disarankan untuk mencuba Belloss Fiber ini.

Kitsui Meal Replacement Plus – Choco Cookies & Cream

Makanan tambahan KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS – CHOCO COOKIE & CREAM ini merupakan sejenis minuman yang menyihatkan. Bahan premium yang terkandung di dalamnya ialah Bijirin Oat, Oat Protein, Konjac dan Biji Chia.

Dalam satu kotak, mengandungi 15 sachet dalam satu kotak dan setiap satunya seberat 30 gram. Harganya RM39.90.Ia menyihatkan kerana rendah kalori dan boleh disediakan dengan cepat pada saat sibuk hendak keluar bekerja atau uruskan anak-anak ke sekolah.

Ia berbentuk minuman. Hanya perlu masukkan sachet ke dalam ‘shaker’ yang disertakan bersama produk. Kemudian masukkan pula 200ml – 250ml air sama ada sejuk atau panas. Terpulang selera masing-masing.

Setelah itu, goncangkan hingga ia sebati. Kemudian, minum. Untuk kebaikan optimum, jadikan ambil setiap hari, tak kira untuk sarapan, makan tengah hari atau makan malam. Anda akan rasa kenyang dan bertenaga. Orang yang nak diet sangat sesuai mengambilnya.

Kenapa Program KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS (KMRP) dalam menurunkan berat badan sangat berkesan?

Apakah KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS (KMRP)?

KITSUI MEAL REPLACEMENT PLUS ®️ KMRP adalah program diet yang sangat rendah kalori. Dapat Mengurangkan pengambilan tenaga sehingga 800 kalori sehari, bermakna badan anda akan menarik tenaga daripada simpanan lemaknya sendiri. Mudah disediakan, KMRP dirumus secara saintifik untuk memenuhi keperluan pemakanan orang ramai pada program diet kalori yang sangat rendah.

Bahan premium yang terkandung di dalamnya ialah:
1.Bijirin Oat
2. Oat Protein
3. Konjac
4. Biji Chia

Kitsui Colagen White 600mg

Satu lagi produk Kitsui yang mendapat sambutan ramai dan terbukti berkesan. Penggunaan produk ini pula dapat menghasilkan kulit yang lebih cantik, cerah, sekata dan sihat dalam masa singkat.

Ia juga menggalakkan keanjalan kulit dan mengurangkan tanda penuaan. Bukan itu saja pengambilannya boleh meningkatkan kesihatan rambut dan mengurangkan keadangan dalam badan. Satu sachet sehari sudah memadai untuk mendapatkan kulit yang muda dan berseri.

Kitsui Collagen White 6000mg adalah alternatif selamat dan semula jadi bebas daripada bahan kimia yang boleh merosakkan.

Mengandungi bahan-bahan semula jadi untuk kulit dan telah terbukti secara saintifik untuk meningkatkan kesihatan kulit antaranya:

– Korea Collagen Peptide 6000mg
– L-Glutamine 200mg
– 18 Vitamin Premix dan Mineral 500mg
– Serbuk MixBerry 1000mg
– Bit Root 1000mg
– Vitamin C 200mg

Testimoni Yang Mengakui Kitsui Suplemen Kesihatan Terbaik

Ribuan testimoni yang telah berjaya dikumpul dan dipercayai oleh pasaran selama 20 tahun berkenaan dengan produk Kitsui.

Menerusi testimoni-testimoni tersebut, dapat disimpulkan bahawa produk Kitsui sudah diakui sebagai suplemen kesihatan yang diyakini ramai dan berkesan dalam membantu pengguna mengatasi masalah yang dihadapi.

Di Mana Nak Beli?

Mungkin ada yang baru nak mencuba antara produk Kitsui ini tapi tak tahu di mana nak dapatkannya.
Jangan risau, semua produk Kitsui boleh didapati di seluruh farmasi berdekatan anda seperti Watson dan Guardian atau boleh juga beli secara online di Shopee. Pilih ikut keselesaan diri sendiri.

Secara peribadi, sis Wawa dah cuba Belloss Fiber. Rasanya sedap. Kalau makan banyak, lagi banyaklah kita membuang! Perut pun rasa selesa je.

Jangan tunggu lagi, cubalah produk jenama Kitsui sekarang dan rasai sendiri keberkesanannya.

Untuk info lebih lanjut boleh layari laman web: https://kitsui.com.my/

Baca ini juga: Ulser Mulut

1 Comment

  1. Mmg besttt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *